Odsouzení uklízeli černou skládku v Důlcích. Odvezeno bylo plné nákladní auto odpadu
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V rámci akce čisté město patří mezi činnosti městských strážníků i dohled nad dodržováním čistoty na veřejných prostranstvích ve městě. Po zimním období, kdy roztaje sníh, objevují se místa, kde se pod sněhovou pokrývkou skrýval před zraky veřejnosti různý nepořádek.

Obzvlášť místa, kde přes zimu přebývali bezdomovci, se nahromadil větší obsah různého odpadu, který hyzdí vzhled města. Většinou se jedná o skrytá a těžko dostupná místa, na která hlídky náhodně narazí při své kontrolní činnosti. Některé menší černé skládky a drobný nepořádek pomáhají uklízet i alternativně odsouzení, kteří si svůj trest odpracovávají u městské policie. Poslední takový úklid proběhl v lokalitě Důlce, kde bylo odsouzenými uklizeno a odvezeno na skládku plné nákladních vozidlo. Akce, zaměřené na čistotu města, budou pokračovat i nadále.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru