Jarní očista města pokračuje. Odsouzení uklízeli v Zámeckém parku
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Jarní očista města pokračovala v Zámeckém parku a jeho přilehlém okolí. V rámci akce „čisté město“ posbírali alternativně odsouzení drobný nepořádek přímo v parku a navštívili i odlehlá zákoutí, kam veřejnost většinou ani nechodí.

Prioritou samozřejmě v této lokalitě zůstává Dětské dopravní hřiště městské policie Ústí nad Labem, kde probíhá výuka dopravní výchovy pro děti jak školního, tak předškolního věku. Touto výukou projde ročně na šest tisíc dětí a pořádají se zde i soutěže v dopravních dovednostech na úrovni okresu a kraje, ale díky vysoké úrovni dopravní výchovy, kterou zde provádějí í strážníci ze skupiny prevence kriminality a dopravní výchovy, zde proběhlo i jedno z celostátních kol. Akce, zaměřené na dodržování čistoty ve městě budou pokračovat i nadále.

2103uklidkz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru