Město nechá opravit chladicí systém zimního stadionu. Hotovo má být před nadcházející sezónou
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Finanční prostředky na pokrytí nákladů spojených s opravou a revizí chladicího systému v celkové výši 3 267 000 Kč schválila rada. Oprava bude hotova před nacházející sezónou.

Chladicí systém je na Zimním stadionu Ústí nad Labem v nepřetržitém provozu od roku 2004 a současný stav již není plně vyhovující. Opravou bude zajištěna jeho funkčnost na další období a také dojde k eliminaci rizik spojených s přerušením provozu v průběhu zimní sezóny. Práce musí být provedeny v době odstávky systému, tj. do 15. 7. 2023, neboť od 1. 8. 2023 je plánováno jeho spuštění z důvodu zahájení provozu ledové plochy pro nadcházející sezónu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru