Bezdomovci vulgárně pokřikovali na kolemjdoucí, jeden z nich měl v sobě přes pět promile!
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí 24. dubna v půl třetí odpoledne byla na žádost operačního střediska městské policie provedena kontrola ulice Šrámkova, odkud na tísňovou linku městských strážníků telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že na zastávce MHD posedávají dva bezdomovci, kteří svým vulgárním chováním obtěžují kolemjdoucí.

Strážníci na místě zjistili dva podnapilé muže středního věku, kteří se po spatření hlídky zklidnili. Jeden z dvojice mužů na příkaz hlídky místo okamžitě opustil, ale druhý z bezdomovců se nacházel v tak silně podnapilém stavu, že nebyl schopen chůze.

2804bezdomovcikz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Z tohoto důvodu byla na místo přivolána zdravotní záchranná služba, která si dotyčného od hlídky převzala a za asistence strážníků převezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření. Zde bylo opilci naměřeno 5,2 promile alkoholu v dechu. Z tohoto důvodu nebyl schopen převozu do protialkoholní záchytné stanice v Teplicích a musel zůstat v nemocnici pod dohledem zdravotního personálu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru