Seniorce se udělalo nevolno a spadla na zem, při pádu se udeřila do hlavy
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 28. dubna v 8 hodin ráno prováděla hlídka městských strážníků kontrolní činnost v obvodu Severní Terasy, kde si v ulici Krušnohorská všimla u obchodního centra Albert na zemi ležící neznámé ženy, u které stáli dva muži. Od nich bylo zjištěno, že neznámá žena šla před nimi, zkolabovala a upadla na zem.

Dále oba svědci uvedli, že při pádu se dotyčná udeřila do temene hlavy. T těchto důvodů byla jedním ze svědků na místo přivolána zdravotní záchranná služba. Hlídka strážníků přistoupila k neznámé ženě aby zjistila její zdravotní stav. Seniorka strážníkům sdělila, že se jí náhle zatočila hlava a ona upadla na zem.

Dále si stěžovala na bolest hlavy a levé nohy. Když strážníci kontrolovali ženě hlavu všimli si, že důsledkem pádu žena utrpěla tržnou ránu na temeni hlavy. Strážníci okamžitě zraněné poskytli první pomoc. V tomto okamžiku se na místo dostavila zdravotní záchranná služba, která si neznámou ženu od strážníku převzala a pokračovala s prvotním ošetřením. Po tomto ošetření hlídka pomohla záchranářům zraněnou naložit na nosítka a dopravit do sanitního vozu. Poté byla žena zdravotníky odvezena do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření. Dodatečným šetřením bylo zjištěno, že se jednalo o 82 letou seniorku bytem Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru