Neznáte ho? Policisté žádají o pomoc při pátrání po muži na fotografiích. Uvedli také důvod
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Litoměřicko - Policisté z Roudnice nad Labem pátrají od 2. května 2023 po pachateli krádeže jízdního kola zn. Specialized, které bylo odcizeno ze stojanu na jízdní kola po mostem v ulici Jana z Dražic.

Policisté provedli šetření, kdy je na zajištěných kamerových záznamech zachycen důležitý svědek, který se zde v době krádeže pohyboval a mohl by policistům sdělit podstatné informace vedoucí k objasnění případu.

1705patranikz1

Foto: Policie ČR

"Žádáme proto samotného muže, popřípadě občany, kteří jej na níže přiložených fotografiích poznají, aby kontaktovali policisty na lince 158. Za pomoc děkujeme," uvedla policení mluvčí Pavla Kofrová.

1705patranikz2

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru