AKTUÁLNĚ: V Ústí nad Labem u kruhové křižovatky u nábřeží počítejte s dopravními komplikacemi. Je zde nehoda
FOTO: ČTENÁŘ
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – S dopravními komplikacemi trvajícími cca do 17.30 hodin musí počítat řidiči v centru Ústí nad Labem u kruhové křižovatky v ulici Střelecká poblíž nábřeží. Příčinou uzavření jednoho jízdního pruhu je nehoda kamionu.

K ní došlo cca ve 13.25 hodin před vjezdem do kruhové křižovatky ve směru na Děčín. Nákladní vůz se zde nevešel pod most a jeden z naložených vozů částečně spadl z návěsu. „Bohužel v této lokalitě často řidiči kamionů neodhadnou výšku mostu, případně vůbec neregistrují značení s údaji o maximálně výšce vozu pro bezpečné projetí pod mostem. Takovéto nehody jsou sice většinou bez zranění, nicméně zkomplikují dopravu na řadu hodin," sdělila k nehodě policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Policisté v tuto chvíli provádějí vyšetřování nehody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru