Sportovní projekt na podporu onkologicky nemocných dětí měl svou zastávku i v Ústí nad Labem
Foto: Město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - 14. ročník, prolog a 10 etap, 1 173 km, 67 zastávkových měst, 365 projetých obcí a měst. To je tradiční cyklotour 2023 Na kole dětem s Josefem Zimovčákem, ke které se i letos opět připojilo statutární město Ústí nad Labem. Záštitu akci udělil také primátor města PhDr. Ing. Petr Nedvědický.

Ústí nad Labem bylo zastávkovým místem 9. etapy vedoucí z Kokořína do Litoměřic. Peloton cyklistů přivítali na Mírovém náměstí náměstek primátora města Tomáš Vlach a radní pro školství, mládež a sport Ústeckého kraje Jindra Zalabáková. Oba jmenovaní poté převzali z rukou Josefa Zimovčáka certifikát a pamětní plaketu. „Jsem rád, že město podpořilo dobrou věc. Celá akce má pomoci dětem a upozornit na význam této pomoci. Děkuji také organizátorům za propagaci našeho města.“ doplnil náměstek Vlach.

V Informačním středisku města Ústí nad Labem bylo pro cyklisty připraveno občerstvení a doprovodný program. Ihned při příchodu si nejen účastníci pelotonu mohli prohlédnout fotografie ústeckých dominant, uvnitř pak byl připraven zaměstnanec infostřediska s přednáškou o historii města.

Po potřebném odpočinku pokračovali cyklisté dál do Litoměřic. Poslední část etapy odstartovali Tomáš Vlach a Jindra Zalabáková společně se starostou městského obvodu Město Tomášem Kirbsem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru