Dopravní podnik v červenci zahájí provoz bezplatné linky k jezeru Milada
Foto: Dopravní podnik města Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Od soboty 1. července do neděle 3. září 2023 bude každý pátek, sobotu, neděli a o státních svátcích v provozu bezplatná linka k Jezeru Milada.

Spoje pojedou jako v loňském roce po trase Divadlo (zast. linek 10, 20, 21), Jezero Milada – pláž Trmice, Jezero Milada – hlavní pláž a zpět do zastávky Divadlo, kde budou spoje končit. Na jiných místech není povolen nástup ani výstup cestujících.

Trasa spojů: Revoluční ulicí (nástupní místo v prostoru zastávky linek 10, 20, 21). Dále ulicemi Tovární, Hrbovická, Jana Roháče (kolem Metalu) a ulicemi Ke Dráze, Edisonova a kolem točny linek MHD číslo 3, 7, 18, 19 Jezero Milada rovně po komunikaci přes železniční přejezd do prostoru Jezera Milada. Spoje dále pojedou komunikací kolem Jezera Milada k parkovišti u vjezdu ze směru od Hrbovic, komunikací 253, Hrbovickou, Tovární ulicí do Revoluční ulice, do zastávky linek DÚK, ve které je výstupní místo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru