Na nepozorné nakupující číhají u obchodních center zloději. Tentokrát přišel okradený o peněženku v Trmicích
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Další krádež u obchodního centra řeší ústečtí policisté. Před chováním, které zlodějům usnadňují práci, policie varuje veřejnost.

V dopoledních hodinách si poškozený jel nakoupit do velkoobchodu v Trmicích. V poklidu si na prodejní ploše nakoupil, zaplatil a jel své zboží naskládat do auta. Ve chvíli, kdy přišel k vozidlu, tak si na přední sedadlo spolujezdce položil tašku s doklady a finanční hotovostí a šel do zavazadlového prostoru ukládat svůj nákup. Této příležitosti využili dva pachatelé a finanční hotovost mu z tašky odcizili," popisuje událost policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Díky vyhodnoceným kamerovým systémům a propojení mezi policisty v celé republice se podařilo dva muže cizí státní příslušnosti zadržet v Českých Budějovicích. V současné době jsou podezřelí z trestného činu Krádeže.

Policisté varují "neusnadňujte práci kapsářům a buďte obezřetní" neb příležitost dělá zloděje a věřte, že "zloděj" jí vždy využije, když mu jí dáme.

Více informací, jak se nestát obětí naleznete v přiloženém ZDE.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru