Od prázdnin pracovníkům nemocnic povyroste plat o 7 procent
Ilustrační foto: Krajská zdravotní
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – Krajská zdravotní, a.s., ve svých sedmi nemocnicích zvyšuje od 1. července letošního roku všem svým zaměstnancům základní mzdu o 7 %. Navýšení vyplývá z kolektivní smlouvy uzavřené na konci roku 2022.

 

„V kolektivní smlouvě uzavřené na konci loňského roku je zakotven zejména nárůst základních mezd v Krajské zdravotní o 7 procent, a to od 1. července roku 2023. Nadto byl zaměstnancům ještě zvýšen příspěvek na rekreaci z 2 500 na 3 500 korun ročně a příspěvek zaměstnavatele na penzijní spoření je poskytován již po roce trvání pracovního poměru. Velmi oblíbeným benefitem, který zaměstnanci společnosti v letošním roce mohou nově využívat, je zvýhodněná síťová zaměstnanecká jízdenka Dopravy Ústeckého kraje,“ uvedl předseda představenstva Krajské zdravotní, a.s., MUDr. Ondřej Štěrba.

Už v prosinci loňského roku přitom dostali všichni zaměstnanci Krajské zdravotní, a.s., kteří splnili interní podmínky společnosti, jednorázový finanční bonus ve výši 18 400 korun, určený především k pokrytí inflace a energetické krize.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru