Na Městském stadionu začala rekonstrukce běžecké dráhy, stávající povrch je ve špatném stavu
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Předání stavby proběhlo začátkem týdne na Městském stadionu. Přítomni byli zástupci ze stavební firmy, fotbalu, amerického fotbalu i města.

Dojde zde k výměně povrchů stávajících atletických drah a sektorů. Zakázku bude realizovat firma TUBEKO SPORT spol. a bude stát přes šest milionů. V průběhu týdne budou zahájeny první práce, přepokládaná doba dokončení je koncem srpna.

Stávající umělý povrch je s ohledem na své stáří ve velmi špatném technickém stavu. Vykazuje lokální nerovnosti, mechanické poškození a povrch se odlupuje. Současný stav povrchů neumožňuje kvalitní využívání dráhy a sektorů pro provozování sportu.

Stavební úpravy jsou projekčně rozděleny na 2 etapy. V etapě A je navržena výměna umělého povrchu technických sektorů. Stávající povrch bude nahrazen novým. V etapě B je navržena výměna povrchu běžeckého oválu 400 m a sektoru pro skok daleký, který na ovál bezprostředně navazuje. Obě etapy budou realizovány souběžně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru