Trenér bojových sportů údajně sexuálně zneužíval své svěřence. Mělo jít o desítky dětí
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Teplicko - Trenér bojových sportů na Teplicku měl údajně sexuálně zneužívat své svěřence, informoval o tom zpravodajský server CNN Prima News. Policie ho zadržela už na konci května a momentálně je ve vazební věznici. Údajně měly být zneužívány desítky dětí.

Podle informací CNN Prima News mělo vše prasknout, když to už jeden z chlapců nevydržel a chtěl spáchat sebevraždu. S podrobnostmi se svěřil své psycholožce, která ihned začala jednat. Obtěžování prý mělo trvat po dobu několika let.

„Doslechl jsem se, že mělo jít vysloveně o sexuální zneužívání. Slyšel jsem, že mělo jít asi o čtyřicet dětí. Všichni říkali hodnej Ládík, k dětem je úplně super. No, tak asi k těm dětem měl nějaký cit, ale asi víc, než měl. Byli jsme na stejném galavečeru. A jeden z kluků byl vyřízenej po zápase a šel do sprchy. On tam šel za ním a začal ho tam svlékat a sprchovat,“ uvedl pro CNN Prima News trenér MMA Pavel Kravec.

„Krajští kriminalisté se případem zabývají, vzhledem k účasti nezletilých osob a citlivé situaci nebudeme poskytovat bližší informace,“ uvedl pro Krimi zprávy mluvčí ústecké policie Kamil Marek.

Policie se případem nadále zabývá. Pokud bude trenérovi prokázána vina, hrozí mu trest až deset let za mřížemi.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru