Nebezpečná odbočka k jezeru Milada je minulostí. Co se změnilo?
Foto: Městská policie Chabařovice
Ústí nad Labem

Chabařovice – Stále oblíbenější jezero Milada láká řadu návštěvníků. Mnoho z nich jich k jezeru přijíždí přes Chabařovice. U bývalé ocelárny ale dnes a denně hrozilo, že výlet skončí neštěstím.

„V červnu se na nás obrátila občanka Chabařovic s žádostí o zajištění umístění dopravního prvku při odbočování k jezeru Milada ze směru od Chabařovic u bývalé ocelárny," uvedla Městská policie Chabařovice na sociálních sítích. Strážníci z místa, které je nebezpečné při odbočování k jezeru Milada ze směru od Chabařovic, provedli fotodokumentaci a celou věc městská policie předala Správě a údržbě silnic Ústeckého kraje včetně žádosti o umístění dopravního zrcadla.

Reakce byla rychlá a bezpečnostní prvek již stojí na daném místě. „Tímto děkujeme Správě a údržbě Ústeckého kraje za rychlé vyřízení žádosti," dodávají strážníci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru