Honička skončila nehodou, v autě zůstalo osm zraněných Syřanů včetně dětí. Řidič je na útěku
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Děčínsko, Ústecko - Cestou operačního střediska v Petrovicích policisté včera krátce po 22 hodině obdrželi informaci o pátrání po vozidle Škoda Octavie, které v obci Schmilka v SRN nereagovalo na výzvy k zastavení pracovníků celní správy a ujelo ve směru do České republiky.

Operační důstojník tuto informaci vyhlásil všem policejním hlídkám, kdy hlídka děčínských policistů si uvedeného vozidla všimla v ulici Teplická v Děčíně. Řidič opětovně nereagoval na výzvy k zastavení a ujížděl směrem na obec Jílové. Po několika kilometrech s vozidlem havaroval a z místa utekl. Ve vozidle zůstalo 8 zraněných osob včetně dvou dětí, které musely být následně převezeny do nemocnic v Ústí nad Labem a Děčíně. Jedná se o občany Sýrie.

"V tuto chvíli probíhá rozsáhlá pátrací akce za účasti policistů speciální pořádkové jednotky a psovodů. Řidič je podezřelý z trestného činu Organizování a umožnění nedovoleného překročení státní hranice a Ublížení na zdraví z nedbalosti. Se zajištěnými cizinci budou probíhat úkony správního řízení," uvedla polciejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru