AKTUALIZUJEME: Řidiče převážejícího Syřany se podařilo zadržet. Od nehody utekl, v autě zůstali zranění
Zadržený muž. Foto: MP Jílové
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Děčínsko - V souvislosti s rozsáhlou pátrací akcí na Děčínsku po převaděči, který utekl z místa nehody, se podařilo 30letého muže zadržet. Informovala o tom Policie ČR na Twitteru.

Řidič v Německu nereagoval na výzvy k zastavení pracovníky celní správy a začal ujíždět směrem do Česka. V Teplické ulici v Děčíně si ho všimla hlídka policistů. Opět neregoval na výzvy k zastavení a začal ujíždět směrem na Jílové, po několika kilometrech však havaroval.

Muž je podezřelý z trestného činu Organizování a umožnění nedovoleného překročení státní hranice, Ublížení na zdraví z nedbalosti a Neposkytnutí pomoci. V havarovaném vozidle totiž zůstalo osm zraněných osob včetně dětí, jednalo se o občany Sýrie. Řidič z místa utekl, rozběhla se tak rozsáhlá pátrací akce (psali jsme ZDE).

Hlídka městské policie Jílové při pravidelné kontrolní činnosti v úterý dopoledne na Sněžnické ulici v Jílovém nalezla a následně i zadržela muže syrského původu, který odpovídal popisu hledaného muže. Zadržený muž byl následně předán kolegům z hlídek PČR.

0808dckz4

0808dckz1

0808dckz2

0808dckz3

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru