Žena upadla v bytě a nemohla se zvednout, do bytu se museli dostat strážníci
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – V první polovině srpna byla vyslána hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku Městské policie Ústí nad Labem do ulice Pod Školou. S prosbou o pomoc se na ně obrátila pracovnice pečovatelské služby, která operátora informovala o pádu jejich klientky v bytě.

Oznamovatelka uvedla, že od bytu nemá klíče a klientka nemůže dveře sama otevřít. Na místě hlídka za účasti pracovnice pečovatelské služby byt za pomocí sady na otevírání dveří otevřela. V ložnici bytu byla na zemi nalezena žena, která zasahujícím strážníkům sdělila, že v ranních hodinách upadla na zem a sama se již nedokázala zvednout. Hlídka provedla vizuální kontrolu zdravotního stavu ženy, zda při pádu nedošlo u dotyčné ke zranění. To se naštěstí nepotvrdilo a nabízené lékařské vyšetření žena odmítla. Strážníci poté ženu přemístili na lůžko.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru