Z nemocnice utekl vězeň, má vazby na Most a Mladoboleslavsko
Uprchlý vězeň Jaroslav Justa. Foto: PČR
Ústí nad Labem

Most – Mostečtí kriminalisté pátrají po vězni, který utekl z místí nemocnice, kde byl hospitalizován ze zdravotních důvodů.

Po ukončení léčby měl být převezen zpět do výkonu trestu odnětí svobody. „Hledaný je střední postavy, má hnědé vlasy, modré oči a na tváři má strniště. Neléčí se s nakažlivou nemocí. Muž má vazby k městu Most, ale policisté mají indicie o páchání další trestné činnosti na Mladoboleslavsku. Není vyloučeno, že by se mohl pohybovat na území celé České republiky," informuje policejní mluvčí Václav Krieger. Pokud máte jakékoliv informace k hledané osobě, sdělte je policistům na lince 158. Bližší informace s fotografií nalezte ZDE (je-li odkaz nefunkční, osoba byla již vypátrána).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru