Výsledky mladíkova řádění. Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Páteční noc vlila mladému muži v Ústí nad Labem asi nesmírnou odvahu utkat se s neživými věcmi. Padesát minut po půlnoci byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Hrnčířská, z důvodu přijatého telefonického oznámení na tísňovou linku městské policie, ve kterém oznamovatel operátorovi sdělil, že ve zmiňované ulici se pohybuje neznámý muž, který rozkopává koše a hlasitě pokřikuje.

Po příjezdu hlídky na místo byli strážníci vyrozuměni operátorem, že se tento muž přesunul do ulice U Kostela, kde pokračoval v protiprávním jednáním tím, že hodil plastovou popelnici doprostřed vozovky. Dle popisu byl mladík nalezen za obchodním centrem Sever, jak se pohybuje po silnici a hlasitě pokřikuje.

Hlídka muže vyzvala k prokázání totožnosti a po tomto úkonu se strážníci s mladíkem přesunuli do ulice Hrnčířská, kde se nacházelo několik rozkopaných odpadkových košů. Šetřením bylo zjištěno, že dotyčný při svém řádění jednu z popelnic prohodil skleněnou výplní zastávky MHD. Vzhledem k výši škody, kterou dotyčný muž svým protiprávním jednáním způsobil, byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, který si celý případ převzala k dalšímu šetření.

 

zničená zastávka s týpkem

zastávka a koš

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru