Vážná nehoda v Žižkově ulici zkomplikovala ranní provoz v Ústí
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

 

Ústí nad Labem – K vážně vyhlížející dopravní nehodě musely okolo páté hodiny ranní do Žižkovy ulice vyjet všechny složky ústeckého Integrovaného záchranného systému. Podle vyjádření policie řidič osobního auta nepřizpůsobil jízdu povaze a stavu vozovky, dostal smyk a narazil do svodidel.

Na sociálních sítích se okamžitě začala šířit informace, že jde o smrťák. „Při střetu utrpěla jedna osoba zranění, záchranáři ji transportovali do nemocnice. Dechovou zkouškou jsme u řidiče vyloučili požití alkoholu. Další okolnosti nehody jsou v šetření," uvedl na dotaz e-usti.cz mluvčí krajské policie Václav Krieger.

Během záchranářských prací museli policisté uzavřít silnici. V přilehlých ulicích a centru Ústí se tvořily dlouhé kolony aut, ústecká MHD nabrala drobná zpoždění.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru