Nezletilý mladík se opil tak, že se ani neudržel na nohou. Měl v sobě skoro tři promile!
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 1. září pět minut po jedenácté večer prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v centru města, kde si v ulici Velká Hradební všimla mladíka opřeného o sloup budovy Magistrátu města Ústí nad Labem, který následně sám, bez cizího zavinění upadl na zem.

Hlídka okamžitě přistoupila k dotyčnému a ptala se ho, zda je v pořádku a nabídla mu zdravotní pomoc, neboť mladík při pádu utrpěl v oblasti obličeje krvácivé zranění. Vzhledem k tomu, že dotyčný se nalézal v silně podnapilém stavu a nebyl schopen se postavit na nohy a sám se o sebe postarat ani po součinnosti s hlídkou, byla na místo přivolána zdravotní záchranná služba.

Šetřením bylo zjištěno, že se jedná o nezletilou osobu, u které strážníci provedli dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu. Při ní bylo nezletilému naměřeno 2,88 promile alkoholu v dechu. Po příjezdu záchranné služby si zdravotníci dotyčného převzali a odvezli do Masarykovy nemocnice k ošetření. Z důvodu podezření ze spáchání trestného činu (kdo ve větší míře nebo opakovaně prodá, podá nebo poskytne dítěti alkohol), byl případ předán Policii ČR k dalšímu opatření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru