Zloděj utekl z prodejny s hodinkami za deset tisíc. Dlouho si jich ale neužil
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý 5. září ve 14:45 byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Revoluční, odkud na tísňovou linku městské policie telefonoval majitel jedné z místních prodejen, který operátorovi nahlásil, že v jeho obchodě došlo ke krádeži náramkových hodinek v hodnotě cca 10 000 Kč.

Dále majitel uvedl, že pachatelé krádeže byli dva, z nichž jednoho z možných pachatelů se jim podařilo zadržet. Druhému muži se i se zbožím podařilo z obchodu utéci. Po příchodu hlídky na místo bylo od oznamovatele zjištěno, že jeden z možných pachatelů zabavil prodávající a druhý v nestřeženém okamžiku odcizil zmiňované zboží, se kterým z místa krádeže utekl směrem k OC Forum. Ze získaného kamerového záznamu bylo zjištěno oblečení a směr odchodu podezřelého muže. V tu chvíli se na místo dostavila projíždějící hlídka Policie ČR, která začala provádět na místě šetření celé události a hlídky strážníků se zjištěným popisem se vydaly hledat dotyčného v centru města a jeho okolí.

Po krátkém pátrání se strážníci přesunuli k Hlavnímu vlakovému nádraží, kde jedna z hlídek prohledávala prostory nádraží a nástupišť a druhá hlídka se věnovala pátrání v prostoru za nádražím. Zde narazila na muže, který odpovídal danému popisu a po spatření hlídky se začal chovat zmateně, proto ho strážníci vyzvali k prokázání totožnosti. Jednalo se o muže středního věku, bytem Ústí nad Labem, který se ke krádeži hodinek doznal a hlídce odcizené hodinky ihned dobrovolně vydal. O celé situaci byla přes operační středisko městské policie vyrozuměna Policie ČR. Na její žádost byl podezřelý převezen na Obvodní oddělení Policie ČR – Město, kde byl předán službu konajícím policistům k dalšímu šetření.

0609hodinkykz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru