Zdravotnická záchranná služba Ústeckého kraje zajistí profesionální zdravotní péči pro Ústecký půlmaraton
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - „Překonávání osobních běžeckých rekordů a zvládnutí celého půlmaratonu má být zážitek, nikoliv boj o život. “ Zdravotnická záchranná služba Ústeckého kraje zajistí profesionální zdravotní péči pro Mattoni 1/2 Maraton Ústí nad Labem 2023.

Profesionální záchranáři ze ZZS ÚK jsou pro vás všechny v centru města, nejen pro běžce na trati, ale také diváky připraveni poskytnout profesionální zdravotní péči, stejně jako v předchozích ročnících.

"Během závodu doporučujeme běžcům vnímat své tělo, co nám říká a co nám ještě dovolí. Překonávání osobních běžeckých rekordů a zvládnutí celého půlmaratonu má být zážitek, nikoliv boj o život. V případě potřeby je na trati připraveno ve spolupráci s organizátory 12 tzv. Medical Pointů, kde je nutné nahlásit co se děje a naše sanitky vám přijedou pomoci. Na trati se budou také pohybovat 4 mobilní cyklistické hlídky vybavené zdravotnickým batohem a přístrojem AED. V prostoru START/CÍL je připraven zdravotnický stan s profesionálními zdravotníky ze Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje," doplnil ke zdravotnickému zajištění Ústeckého půlmaratonu tiskový mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník.

Zdravotnický stan ZZS Ústeckého kraje bude opět postaven v prostoru START/CÍL a na trati budou připravené výjezdové skupiny. V případě zdravotních potíží nebo úrazu navštivte zdravotnický stan nebo volejte na tísňovou linku 155!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru