Další výrobce a dealer je za mřížemi! Narkomany zásoboval pervitinem
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Teplice - Ze zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byl obviněn 46letý muž z Teplic. Ten vyráběl a zásoboval drogově závislé osoby nejen v Teplicích, ale i za hranicí okresu.

Během tří zářijových dní vyrobil 680 gramů pervitinu, který by prodal na černém trhu za minimálně 100 tisíc korun. Dále se mu podařilo prokázat, že v roce 2022 prodal pervitin místním narkomanům v hodnotě 92 tisíc korun.

2709pervitinkz2

Foto: Policie ČR

Případ je propletený i s dealerem, který byl obviněn v uplynulých dnech a o kterém jsme již informovali ZDE. I tohoto prodejce zásoboval pervitinem.

2709pervitinkz3

Foto: Policie ČR

"Tohoto skutku se dopustil přesto, že si již si ve vězení za drogovou kriminalitu pobyl několik let. I nyní bylo vyhověno žádosti o vazební stíhání a soud poslal muže do vazební věznice," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

2709pervitinkz4

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru