Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policejní komisař sdělil obvinění 42letému muži z trestného činu Krádeže a Neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Obviněný využil příležitosti, kdy se majitel trošku vzdálil od svého vozidla a ze sedadla spolujezdce mu odcizil odloženou příruční tašku s doklady a platebními kartami. Vzhledem k tomu, že poškozený u platební karty měl rovněž přiložen PIN kód, tak zloděj nelenil a odjel na nedaleké parkoviště u hypermarketu a z platební karty vybral finanční hotovost ve výši 160 tisíc korun.

"Policistům se tato trestná činnost podařila obviněnému prokázat díky kamerovému systému nejen na parkovišti hypermarketů, ale i z kamery bankomatu. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru