Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Telnice - Chlumeckým policistům se podařili objasnit případy krádeží dřeva ze skládky v katastru obce Telnice – Varvažov. Policisté v krátké době zaznamenali několik krádeží již nařezaného dřeva.

Díky jejich usilovnému nasazení i za pomocí operativní techniky se jim podařilo zadržet pachatele při činu, kdy z naloženým dřevem v dodávce odjížděl. V současné době tento 35letý muž čelí ve zkráceném případném řízení podezření z trestného činu Krádeže, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

"Chlumečtí policisté se této problematice každoročně před topnou sezónou intenzivně věnují. Vždy je předpoklad, že se tyto případy budou opakovat," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru