Ilustrační foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 6. října v nočních hodinách prováděla hlídka strážníků Městské policie Ústí nad Labem kontrolní činnost v centru města, kde si při projíždění Hrnčířskou ulicí všimla tří osob, které se pohybovaly uprostřed vozovky.

Jedna z osob, dívka, se hlídce zdála velmi mladá, proto byla vyzvána strážníky k prokázání totožnosti. Poskytnutím potřebné součinnosti bylo z centrálního registru obyvatel zjištěno, že se podoba dívky neshoduje s nadiktovanými údaji osoby, jejíž totožnost dívka strážníkům sdělila.

Hlídkou byla proto předvedena na obvodní oddělení Policie ČR, kde bylo zjištěno, že se tato šestnáctiletá dívka vydává za svou o dva roky starší sestru a navíc je po dotyčné Policií ČR vyhlášeno celostátní pátrání z důvodu útěku z diagnostického ústavu v Praze 4 - Hodkovičkách.

Dotyčná nezletilá dívka byla tudíž převezena na oddělení Policie ČR, kde byla předána službukonajícímu policistovi k provedení dalších úkonů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru