Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 7. ledna krátce před půl jedenáctou večer byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Sociální péče, z důvodu telefonického oznámení, kdy oznamovatel operátorovi nahlásil, že ve zmiňované ulici spí v kontejneru na domovní odpad neznámý muž.

Hlídka na místě zjistila bezdomovce středního věku, který chtěl v kontejneru přečkat noc. Hlídka dotyčného poučila o jeho protiprávním jednání a poskytla mu informace, kam a na koho se může obrátit v tíživých situacích, kdy nemá kde spát, nebo nemá dostatek potravin. Dále ho poučila, jakému nebezpečí se svým jednáním vystavil. Poté byl muž strážníky z místa vykázán.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru