Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí kriminalisté v současné době vyšetřují případ podomácku vyráběné přírodní kosmetiky. V tomto případu figuruje manželský pár (44,41), který si přilepšoval výrobou kosmetiky. Bohužel o výrobě nelze vůbec mluvit.

Každý z páru měl v tomto byznysu svou roli. Manžel doma v kuchyni a v kýblech vyráběl a manželka se starala o byznys objednávek a reklamy. K výrobě se používaly neparfémované krémy z obchodu, do kterých muž následně přidával různá koření a bylinky. Vzhledem k tomu, že po pár objednávkách se roztrhnul pytel s dalšími, tak si manželka na pomoc musela vzít další asistentky. Ty jí pomáhaly s objednávkami a vyřizováním případných reklamací. Prostřednictvím sociální sítí se poptávka zvyšovala. Názvy krémů jako vrásky fuč, kaviárový král nebo malinový sen byly klíčem v touze být krásný a navždy mladý.

"Celý byznys ale nabral obřích rozměrů, které se nedalo zvládnout. Do toho došlo ke komplikacím s nedodáním objednávek a nevyřízení reklamací. A byznys se začal rychle hroutit. V současné době manželé čelí obvinění z Podvodu a jsou dále podezřelí z trestného činu Nedovoleného podnikání," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Vzhledem k počtu kupujících, kterých je kolem dvou a půl tisíc policisté žádají, aby se přihlásili kriminalistům na tento mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru