Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 11. ledna v 11:40 telefonoval na tísňovou linku městské policie oznamovatel, který operátorovi nahlásil ležící ženu, která se měla nacházet na zastávce MHD v ulici Jateční. Hlídka na místě zjistila, že žena má epileptický záchvat. O celé události informovala operační středisko a na místo přivolala zdravotní záchrannou službu.

Do příjezdu zdravotníků byla ženě poskytnuta první pomoc a byla strážníky položena do stabilizované polohy. Z úst vytékala dotyčné pěna, proto u ní byl monitorován dech, byla přikryta dekou a hlídka neustále s ženou komunikovala, aby neupadla do mdlob. Po příjezdu zdravotní záchranné služby si zdravotníci ženu od strážníků převzali a odvezli do Masarykovy nemocnice k ošetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru