Kopec u stavební firmy Herkul na Mostecku blokují kamiony. Foto: čtenář
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Čerstvý sníh, který napadl přes noc, od ranních hodin trápí řidiče v Ústeckém kraji. Stalo se hned několik nehod.

Na silnici číslo 24719 v Miřejovicích na Litoměřicku se převrátilo na kluzké vozovce osobní auto. Nehoda se obešla bez zranění.

V Ludvíkovicích na Děčínsku, na silnici číslo 13, stojí od rána pět kamionů, které se nemohou kvůli ledovce a sněhové pokrývce dostat do kopce. Na místě je policie.

V Žižkově ulici v Lovosicích, u vjezdu na autobusové nádraží se srazilo osobní auto s autobusem. Na místě je silný provoz. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

Další nehoda se stala na silnici číslo 24811 u Tisé na Ústecku, osobní auto tu narazilo do stromu. I tato nehoda se obešla bez zranění.

Na silnici číslo 237 v Libochovicích na Litoměřicku se srazilo osobní auto se sypačem. Průjezd je tu se zvýšenou opatrností. Nehoda je bez zranění.

V Čajkovského ulici v Ústí nad Labem ve směru na Vaňov se srazila dvě osobní vozidla. Střet se obešel bez zranění, havarované vozidla ale blokují silnici, průjezd je tu se zvýšenou opatrností.

Na křižovatce ulic Družstevní a Stránského v Litoměřicích se střetla dvě osobní auta. Na místě je policie, probíhá vyšetřování nehody.

V Mošnově ulici, u křižovatky s ulicí Veleslavínova v Ústí nad Labem se stala hromadné dopravní nehoda tří osobních aut. Střet se obešel bez zranění.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru