Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Trmice - Trmičtí policisté objasnili případ krádeží alkoholu ve velkoobchodě. Podezřelý 31letý muž zaměstnaný jako skladník v obchodě odcizil několik lahví dražšího alkoholu. Myšlenka se mu v hlavě zrodila ve chvíli, kdy pracoval ve skladu a manipuloval s vysokozdvižným vozíkem, kde přerovnával palety s alkoholem. „Jedna, dvě“ by se mohly ztratit. Zkusil to.

Odcizenou láhev si schoval na záchodě a následně při odchodu z práce si lepící páskou připevnil láhev k vnitřní straně nohy. Podařilo se. Bez povšimnutí prošel přes vrátnici. S jídlem ovšem roste chuť.

"Tímto způsobem to udělal ještě několikrát a odnesl alkohol v hodnotě kolem 18 tisíc korun. Alkohol vždy pak náhodně na ulici prodal a za peníze si koupil cigarety a jídlo. V současné době ve zkráceném přípravném řízení čelí podezření z trestného činu Krádeže," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru