Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Litoměřicko - Pokus o propašování drog do věznice na Litoměřicku se podařilo rozkrýt kriminalistům ve spolupráci s příslušníky Vězeňské služby ČR.

Případ se odehrál na konci července 2023. Kdy 44letá žena z Ústecka měla cestou přepravní společnosti zaslat balíček svému druhovi, který si odpykával trest za zdmi věznice na Litoměřicku. V balíčku se nacházel budík, který po kontrole příslušníky vězeňské služby, vydal ze svých útrob 4 sáčky s obsahem pervitinu a částí rostliny konopí. Následně se prověřování celé události ujali litoměřičtí kriminalisté.

"V těchto dnech sdělili odesílatelce balíčku obvinění pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V případě soudem uznané viny hrozí obviněné až pětiletý trest," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru