Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V souvislosti se zahájením přípravné práce před rekonstrukcí mostu Dr. Edvarda Beneše a s výstavbou provizorní lávky přes řeku Labe, jehož vlastníkem a realizátorem celé rekonstrukce je Ústecký kraj, dochází k dopravním omezením.

V období od 29. května 2024 do 30. listopadu 2024 je:

  • úplně uzavřena místní komunikace (cyklostezka) v ulici Střekovské nábřeží v úseku mezi křižovatkou s ulicí Zeyerova k p. p. č. 2529/2 (nacházející se pod mostem Dr. E. Beneše), včetně propojení k ulici Národního odboje,
  • úplně uzavřen spodní vjezd do garáží Zanádraží (pozemní komunikace na p. p. č. 4190/32),
  • úplně uzavřen nájezd ze silnice II/613 z ulice Předmostí na silnici č. I/30 v ulici Přístavní (do garáží Zanádraží je zachován vjezd a výjezd z ulice U Nádraží).

Při těchto uzavírkách jsou stanoveny následující objízdné trasy:

1. Při úplné uzavírce cyklostezky pro cyklisty:

  • směr Střekov – cyklostezka ulice Střekovské nábřeží – ulice Zeyerova – ulice Kramoly – ulice Raisova – ulice Střekovské nábřeží – cyklostezka,
  • směr ze Střekova – cyklostezka ulice Střekovské nábřeží – silnice č. II/261 v ulici Železničářská – ulice Děčínská – silnice II/613 v ulici Národního odboje – ulice Kramoly – ulici Zeyerova – ulice Střekovské. nábřeží

2. Při úplné uzavírce vjezdu do garáží Zanádraží:

  • silnice č. I/30 – ulice Přístaviště – ulice Malá Hradební.

V ulicích Zeyerova, Varšavská a Hviezdoslavova dojde ke změně vedení provozu a úpravě dopravního značení v souvislosti s přípravnými pracemi k rekonstrukci mostu Dr. Edvarda Beneše a dokončovacími pracemi (zajištění vjezdu a výjezdu vozidel stavby). Platit budou následující změny:

  • bude zřízen dočasný sjezd ze silnice č. II/261 ul. Děčínská na ul. Zeyerova,
  • v ul. Zeyerova bude v úseku mezi křižovatkami s ul. Děčínská a s ul. Varšavská zaveden jednosměrný provoz,
  • v termínech dle potřeby stavby bude v ulicích Zeyerova, Varšavská a Hviezdoslavova docházet k omezení a změnám u parkovacích stání, včetně vyparkování vozidel (z důvodu potřeby zajištění vjezdu a výjezdu vozidel stavby ze staveniště na cyklostezce).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru