KOLOcafé. Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Rada Ústeckého kraje rozhodla o přidělení dotace v celkové výši 300 tisíc korun provozovateli Kolocafé, společnosti MRC Solutions s.r.o. Tato dotace je příspěvkem kraje na přestěhování Kolocafé z důvodu využití původního místa na stavbu provizorní lávky v souvislosti s rekonstrukcí mostu Ed. Beneše v Ústí nad Labem.

„Dodrželi jsme slovo a na základě žádosti provozovatele oblíbeného Kolocafé jsme v radě kraje schválili dotaci ve výši 300 tisíc korun na přestěhování kontejnerové kavárny na nové místo na Střekově a na vybudování potřebných přípojek. Věřím, že to jak provozovatelé, tak především také zákazníci ocení a větší část letošní sezóny proběhne bez komplikací,“ uvedl radní pro investice Tomáš Rieger.

Dotace z Fondu Ústeckého kraje se skládá z neinvestiční části, která je určena na stěhování (53 600 Kč) a z části investiční na vybudování přípojek v novém místě (246 400 Kč).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru