Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V centrálním parku na Severní Terase došlo v sobotu krátce před půlnocí ke konfliktu mezi dvěma muži. Důvodem byly drogy. Dvaatřicetiletý muž následně vytáhl nůž a poškozeného několikrát bodl. Z místa potom utekl. Zraněný muž byl s vážným zraněním převezen do nemocnice.

Policisté po pachateli začali intenzivně pátrat, kdy se ho v dopoledních hodinách na základě popisu podařilo vypátrat a zadržet. V současné době čelí obvinění ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu.

"Policejní vyšetřovatel podal podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby, který soudce akceptoval a muž byl eskortován do vazební věznice. Za uvedené jednání mu v případě prokázání viny před soudem hrozí trest odnětí svobody až do výše 18 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru