Foto: redakce
Ústí nad Labem

Litoměřice - Na litoměřickém výstavišti Zahrada Čech se ve středu 13. června konalo krajské kolo ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel, které pořádal Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje ve spolupráci se Sportovním klubem hasičů Ústeckého kraje.

Na prvním místě se umístilo družstvo z Chomutova ve složení Pavel Arvai, Radek Dundr, Michal Srb a Štěpán Hrdlička, kteří budou v této disciplíně reprezentovat Ústecký kraj dne 19. září na Mistrovství České republiky ve Vyškově na Moravě.

Foto: redakce

Druhé skončilo družstvo Územního odboru Teplice a třetí bylo družstvo HaZS Slovenské republiky okres Topolčany. Soutěže se zúčastnila družstva ze všech sedmi územních odborů HZS Ústeckého kraje, družstvo HaZS Slovenské republiky okres Topolčany a podniková jednotka Orlen Unipetrol RPA. Pořadí na dalších místech: Most, Žatec, Děčín, Ústí nad Labem, Orlen Unipetrol, Litoměřice. V soutěži se hodnotí bezpečné a efektivní vyproštění zraněných osob z havarovaného vozidla za použití požární techniky a věcných prostředků požární ochrany v časovém limitu 20 minut.

Foto: redakce

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru