Revitalizace Výstupní ulice. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Krásné Březno – Všem motoristům se od neděle 23. června 2024 otevře Výstupní ulice směrem z Krásného Března na Dobětice. Do této doby je průjezd umožněný pouze vozidlům IZS a MHD. Ostatní řidiči musí využívat objízdné trasy přes centrum Ústí nad Labem.

„Po dokončení přípravných prací bude v ulici Výstupní zaveden kyvadlový obousměrný provoz pro osobní i veřejnou dopravu od neděle 23. června 2024. Provoz bude řízen semaforem,“ tuto informaci v pátek 21. června 2024 zveřejnil ústecký magistrát.

Výstupní ulice spojující městské části Krásné Březno a Dobětice prochází od října roku 2023 rozsáhlou revitalizací. Kromě opravy silnice stavební dělníci kompletně rekonstruují chodníky, dochází k šířkové úpravě zpevněných ploch. Výstavbě dělené stezky pro chodce a cyklisty, přechodů pro chodce.

Předpokládaná cena revitalizace Výstupní ulice je 67 777 777 Kč bez DPH. Stavební práce jsou rozděleny do několika etap a skončit mají v říjnu letošního roku.     

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru