Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté sdělili podezření 57leté ženě z trestného činu neoprávněného  opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Podezřelá žena si v dopoledních hodinách šla do jednoho z bankomatů v centru města vybrat finanční hotovost.

Čekala u bankomatu, až před ní stojící žena si zandá finanční hotovost a odejde. Poté k bankomatu přistoupila. Všimla si, že je v bankomatu ale ještě stále zastrčená platební karta před ní vybírající ženy a bankomat jí neodhlásil.

"Moc dlouho jí to s přemýšlením netrvalo. Ihned zadala částku a z karty vybrala 5 tisíc korun. Následně odešla. Díky zveřejnění fotografie v médiích se podařilo ženu ztotožnit a v současné době čeká, jak soud rozhodne. Za uvedený trestný čin hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let, zákaz činnosti nebo propadnutí věci," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru