Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Chomutovsko - Již téměř měsíc policisté pátrají po 77leté seniorce z Chomutova, která v neděli 26. května v ranních hodinách odešla z místa bydliště a do současné doby se nevrátila ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Policisté mimo jiné průběžně prověřují veškeré poznatky od občanů, kteří údajně ženu měli vidět na různých místech (zejména na Chomutovsku).

"Žádná z těchto informací ale dosud nevedla k jejímu vypátrání. Kromě toho, že žena zřejmě není v dobrém psychickém stavu a mohla by být zmatená, však byla v době před opuštěním bydliště v dobré fyzické kondici. Podle informací kriminalistů žena neměla problém cestovat například vlakem," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

S ohledem na všechny tyto skutečnosti je možné, že by se mohla pohybovat i mimo Ústecký kraj. Zároveň není vyloučeno, že současný vzhled seniorky se může lišit od její zveřejněné fotografie, zejména pokud by neměla na sobě brýle.

Bližší informace k popisu ženy včetně fotografie naleznete na následujícím odkazu: Informace k pohřešované osobě. (Pokud odkaz není aktivní, byla osoba vypátrána.)

"Opakovaně prosíme občany o spolupráci při pátrání po této pohřešované. Jakékoli informace k jejímu pohybu přijmeme na lince 158 nebo na kterékoli policejní služebně. Za spolupráci děkujeme," žádá mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru