Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Hlídka dopravní policie vyčleněná na kontrolu dodržování rychlosti na křižovatce ulic Hoření a Malátova v podvečerních hodinách změřila řidiče, který se řítil ulicí 85 kilometrovou rychlostí. Policisté ihned zapnuli majáky a vydali se za vozidlem.

"Řidič ve chvíli, kdy policejní vozidlo spatřil, tak zastavil u okraje komunikace, vystoupil z vozidla a policistům sdělil, že má ve vozidle zraněného syna a potřebuje do nemocnice. Policisté neváhali ani chvilku a se zapnutými majáky umožnili tomuto řidiči hladký průjezd až do nemocnice. Chlapec byl předán do rukou lékařů a naštěstí je v pořádku," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru