Ilustrační foto: CC0
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Magistrát města Ústí nad Labem informuje, že v úterý 2. července v 17:00 proběhne zkouška nové technologie Varovného informačního systému obyvatel. Jejím přínosem by měla být lepší srozumitelnost hlášení. Město žádá občany o spolupráci s vyhodnocováním srozumitelnosti.

"Abychom mohli co nejlépe vyhodnotit potencionální výhody nové technologie, žádáme občany o zpětnou vazbu, které ze dvou hlášení bylo srozumitelnější. Vzhledem k faktu, že v různých částech města panují odlišné podmínky šíření zvuku, bude vhodné zapojení co nejvíce občanů. Vaši zpětnou vazbu nám můžete poskytnout buď telefonicky, nebo na e-mail," uvádí město.

Kontakty:

  • Eduard Křepel - 702 202 347, 475 271 578, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Josef Lutka - 601 570 189, 475 271 506, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru