Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Včera krátce po jedné hodině odpoledne cestou zdravotnické záchranné služby obdrželi policisté informaci, že v jednom z obchodů v centru města je muž, který se řeže do krku. Operační důstojník ihned na místo vyslal prvosledovou hlídku (o události jsme informovali aktuálně ZDE).

Ve chvíli, kdy policisté přijeli na místo, uviděli muže sedícího na židli a držícího si u krku nůž. Všude byla spousta krve a muž měl prořízlé hrdlo. Policisté bez váhání přistoupili k záchranné akci. Zraněného položili na zem a začali mu poskytovat první pomoc. Jeden z policistů na místě celou situaci koordinoval. Zraněnému muži, který měl stále dostatek sil se bránit, zastavili za pomoci Izraelského obvazu masivní krvácení na krku a na obou zápěstích.

"Ve chvíli, kdy záchranáři přijeli na místo, tak jim zasahující policista poskytl zcela odborný výčet zranění a kroků, které učinil. V průběhu záchranné akce policistům i záchranáři vysekli poklonu za skvěle provedenou „bojovou medicínu“. Policisté muže následně pomohli naložit do záchranky. Muž ještě v záchrance ztratil vědomí a záchranáři jej museli oživovat. Po úspěšné resuscitaci byl muž převezen do nemocnice," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru