Usměrnění silniční dopravy na mostu Dr. Edvarda Beneše. Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na dopravní komplikaci se musí od 15. července připravit motoristé v Ústí nad Labem. Oprava podjezdu nově uzavře ulici U Cukrovaru v Krásném Březně.

Na dopravní komplikaci upozornil na svých stránkách Magistrát statutárního města Ústí nad Labem. „Z důvodu oprav železničních mostů v Krásném Březně dojde k uzavření silnic a chodníků poblíž podjezdů v ulicích U Podjezdu a U Cukrovaru v termínu od 15. 7. 2024 do 6. 11. 2024. O uzavírkách budou informováni cestující MHD přímo ve vozech. Investorem je státní organizace Správa železnic,“ upozorňuje magistrát v prohlášení.

Před uzavírkou podjezd v ulici U Cukrovaru. Foto: Petr Sochůrek

Podle serveru dopravniinfo.cz na řidiče při průjezdu Ústí nad Labem čeká 6 dopravních omezení. Motoristé narazí na uzavřenou ulici Čajkovského kvůli rekonstrukci vodovodu a kanalizace. Pod Větruší si řidiči musí dát pozor na přechodné dopravní značení z důvodu úpravy světelné křižovatky. Ve Střelecké ulici stále probíhá rekonstrukce železničního mostu. Za účelem zhotovení nového vedení sítí v rámci připravované rekonstrukce benešova mostu čeká na řidiče usměrnění dopravy před jeho nájezdy. S kyvadlově řízeným provozem musí řidiči počítat v ulici Výstupní z důvodu její revitalizace. Další omezení silničního provozu, na které webová aplikace dopravniinfo.cz odkazuje, probíhá na střekovském nábřeží, v ulicích Rabasova a Karolíny Světlé.

Uzavřená ulice U Podjezdu. Foto: Petr Sochůrek

Kyvadlově řízený provoz na revitalizované ulici Výstupní. Foto: Petr Sochůrek

Usměrnění dopravy pod Větruší. 3x foto: Petr Sochůrek

Překop před nájezdem na most Edvarda Beneše. Foto: Petr Sochůrek

Na práce na silnicích v Ústí nad Labem upozorňují motoristy dopravní aplikace. Zdroj: dopravniinfo.cz

Tvořte i vy s námi zpravodajství z Ústecka. Náměty na zprávy (texty, fotografie, videa s popisem) nám můžete zasílat na WhatsApp: 737 058 283, prostřednictvím sociální sítě nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru