Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v květnu v Roudnici nad Labem prodal poškozené mobilní telefon s tím, že mělo jít o originální mobil značky Apple iPhone 15 Pro Max 256gb.

"Žena za něho měla zaplatit několik tisíc korun a domnívala se, že s ohledem na ceny tohoto telefonu (pohybující se kolem 30 tisíc) udělala dobrou koupi. Telefon však vzápětí přestal fungovat a dotyčná pak v autorizovaném obchodě zjistila, že mobil včetně příslušenství je padělek. Žena se tedy obrátila na policisty, kteří věc prověřují pro podezření ze spáchání přečinu podvodu," popsala případ policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

V souvislosti s tímto případem policisté potřebují zjistit totožnost muže z fotografií, jehož podobu již koncem května zveřejnili, avšak zatím je jeho identita stále neznámá.

ViewImage1 8a2de

"Žádáme tímto svědky, kteří by muže poznali, případně přímo dotyčného, aby se ozvali policistům na linku 158. Mohou se také dostavit nebo zavolat přímo na roudnické obvodní oddělení, tel. č. 974 444 700. Děkujeme za spolupráci," uvedla mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru