Přípravy na natáčení seriálu Limity. 5x foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Překrýt původní název školy. Nanosit rekvizity. Na Klíši se vrací filmový štáb natáčející pro Českou televizi seriál Limity. Využije prostor základní školy sídlící v ulici Palachova a změní je po dobu natáčení na Gymnázium Marie Curie-Sklodowské.

Motoristé musí počítat s omezeným parkováním v ulicích Palachova, České mládeže, Resslova, Bezručova a Šaldova od soboty 3. srpna do pondělí 5. srpna každý den mezi 6.00 a 20.00 hodinou.

Česká televize k natáčení osmidílného seriálu Limity uvádí, že jde o příběh, jak se ze severočeského podnikatele stane ikona ekologických protestů a z manželského sporu celospolečenský konflikt. „Limity jsou dějově velice aktuální, zpracování příběhu je přitom originální a překvapivé. Hlavní postavou je Karel – chlápek, který se snadno a sám rychle vytočí, ale zároveň musí být velice milý, protože ze začátku dělá jenom samé nesympatické skutky. Postupně ale změní svoje názory téměř na všechno. A pak jsou tu ženské hrdinky, Karlova exmanželka a jeho nová partnerka, které z příběhu nevycházejí nejlépe,“ prozrazuje Petr Zelenka, režisér a scenárista.

Seriál Limity se v Ústeckém kraji začal natáčet v květnu letošního roku na Fakultě umění a designu Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a podle tiskové zprávy České televize z května letošního roku má padnout poslední klapka právě na začátku měsíce srpna. „Do hlavních rolí si vybral režisér Aleše Hámu, Veroniku Khek Kubařovou, Tatianu Dykovou, Maxmiliána Dolanského či Jaroslava Plesla. V programu se seriál objeví příští rok,“ píše se.

Filmaři si do lokací v Ústeckém kraji vybrali nejen Ústí nad Labem a jeho okolí, ale přesunuli se i do Libochovic nebo Děčína.

Tvořte i vy s námi zpravodajství z Ústecka. Náměty na zprávy (texty, fotografie, videa s popisem) nám můžete zasílat na WhatsApp: 737 058 283, prostřednictvím sociální sítě nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Více na e-deniky.cz.

FOTOGALERIE:

Zdroj: úřední deska ústeckého magistrátu

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru