Ilustrační snímek.
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Nebojte se přihlásit i osoby silnějších postav! Tuto výzvu na svých stránkách v pondělí 12. srpna 2024 zveřejnila Filmová kancelář Ústeckého kraje. Pro českou filmovou a televizní produkci Bionaut pomáhá hledat komparz ve věku od 6 do 70 let. Podmínkou je právě bydliště v Ústeckém kraji.

Natáčení snímku s názvem Cukrkandl proběhne v Zubrnicích a Ústěku od 22. do 26. září mezi 7:00 a 19:00 hodinou. „Komparz bude hrát obyvatele vesnice z roku 1920. Hlásit se mohou zájemci konfekční velikosti M až XXL. U žen je důležitý přirozený vzhled a barva vlasů, žádné viditelné tetování, piercing, permanentní make-up, umělé nehty, barvené vlasy nebo umělé řasy. U mužů vlasy delší, žádné moderní střihy ani výbrusy u uší, žádné viditelné tetování a piercing,“ píše Filmová kancelář Ústeckého kraje na svých stránkách.

„Natáčení je honorováno. Hlásit se mohou zájemci pouze prostřednictvím emailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., kdy zašlou jednu aktuální fotku celé postavy u bílé zdi. Do předmětu je nutné napsat CKR a datum natáčení, o který máte zájem. V obsahu zprávy nesmí zájemce zapomenout na příjmení, jméno, telefonní číslo, věk, výšku, váhu, konfekční vel. a číslo bot,“ dodávají filmaři ve výzvě. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru