Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policistu prap. Ondru Šibíka, pprap. Báru Žúborovou a pprap. Tomáše Kruita pozval na radnici Úřadu městského obvodu Severní Terasy v Ústí nad Labem starosta Jaroslav Šimanovský. Tímto gestem jim chtěl poděkovat za záchranu života seniora, který při dobíhání trolejbusu zkolaboval.

Díky jejich profesionalitě se podařilo seniora úspěšně resuscitovat a následně předat do péče záchranářů. Policistům zároveň připravil překvapení, neboť se mohli setkat i se zachráněným seniorem a jeho manželkou. Manželé Šrejbrovi byli velmi dojatí a slova díků by jim na jeden den nestačila.

"Slovo děkuji vyjadřuje snad úplně všechno a dalších slov netřeba. Svou prací nejenom, že naplňujete motto POMÁHAT A CHRÁNIT, ale svým činem jste i zachránili život," uvedl starosta Šimanovský.

"Setkání bylo pro všechny dojemné a aby situace byla trochu veselejší, tak manželka seniora vytvořila úsměv na rtech všech tím, že první slova, která manželovi na JIP řekla byla "příště to neber tak doslova". Manželé totiž v ten den měli namířeno na hřbitov," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru