Olympijský medailista Michal Čupr s náměstkyní Věrou Nechybovou a radním Jiřím Horákem. Foto: město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Ústečan Michal Čupr, který získal na nedávné olympiádě v Paříži bronzovou medaili v šermu, navštívil Magistrát města Ústí nad Labem. Vedení města mu poděkovalo za reprezentaci České republiky i města.

Náměstkyně Věra Nechybová a radní Jiří Horák přijali na Magistrátu šermíře Michala Čupra, jehož specializací je kord. Čupr pomohl českému týmu k získání bronzové medaile na olympijských hrách v Paříži. Tým ve složení Jiří Beran, Jakub Jurka, Martin Rubeš a Michal Čupr v dramatickém zápase o třetí místo dokázal porazit domácí Francii. 

V příjemné a uvolněné atmosféře olympionik hovořil o zážitcích, které si z her odnesl. Zavzpomínal na poslední olympijské utkání proti Francii. Přinesl s sebou šermířskou přilbu a dva kordy. Se zaujetím vyprávěl o výstroji a názorně ukazoval, jak ji správně používat. Techniku úchytu vyzkoušeli také zástupci vedení města. 

„Gratuluji k obrovskému úspěchu, kterého jste dosáhl. Je pro nás mimořádná čest přivítat zde majitele olympijské medaile,“ řekla při setkání náměstkyně Věra Nechybová. „Vaše utkání s Francií jsem sledoval a jeho strhující závěr jsem si extrémně užil,“ doplnil radní pro sport Jiří Horák. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru