Na lávku budou mimo jiné usazeny nové pochozí rošty. Foto: město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Už v pondělí 2. září se uzavře pěší lávka přes železniční most. Důvodem je výměna současného pochozího materiálu z dřevěného na kompozitní. Hotovo by mělo být za dva měsíce, tedy 31. října a město za opravu lávky zaplatí téměř 3,4 milionu korun.

Stavba bude navazovat na již realizované opravy přístupových schodišť a části lávky na pravém i levém břehu Labe. 

V týdnu od pondělí 2. září bude ze strany od Střekova po částech realizováno odstranění stávající dřevěné podlahy lávky včetně spojovacího materiálu. Rozebrán bude vždy takový úsek, aby byla zajištěna bezpečnost pracovníků. Na lávku budou umístěny ochranné geotextilie. Následně bude v řešeném úseku prováděna oprava protikorozní ochrany ocelové konstrukce lávky.

V takto připraveném úseku v týdnu od 16. září provedou dělníci osazení nové pochozí části lávky z kompozitních pochůzných roštů litých včetně potřebných profilů a spojovacího materiálu.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru